Fordon - nytt fordon

När vi säljer en GPS-tracker till en kund, så det skapas på kundens konto med både en 15-siffrigt IMEI-nummer och ett ID-nummer. Data från GPS-tracker är märkt med ID-numret.

GPS-tracker har några textfält (namn och registreringsnummer), så att kunden kan känna igen den enskilda GPS-tracker som ett visst fordon.

Om ett fordon säljs eller skadas eller på annat sätt tas bort från fordonets park:

• Om den gamla tracker är mer än 3 år, är det rekommenderat att du köper en ny tracker, på grund av den snabba utvecklingen av elektronik, antenner, batterier, etc.

• Om kunden vill att kasta gamla tracker ut och få en ny tracker, är den gamla tracker Uppsägning - vilket innebär att det är stängt och kan inte användas längre.

• Om kunden önskar att återanvända gamla tracker i ett nytt fordon, finns det två möjligheter:

Lösning A - Data för fordon som har använt samma spårare lagras tillsammans.
    Lösning B - Data för fordon som har använt samma spårare lagras separat.

Lösning A

Alla data är märkta med samma ID-nummer, oavsett fordon tracker har suttit.

Fördelar

Kunden kan även ändra spårarens registreringsnummer på kontot om några sekunder.

Kunden är inte beroende av kontakt eller väntetid i vårt support.

Titta ner på den här sidan: För att ändra ditt namn och registreringsnummer.

Cons

Du kan inte tillbaka i tiden, se vilka registreringsnummer angavs på tracker, vid en viss tidpunkt.

Lösning B

Data lagras separat för varje fordon. Detta kräver att trackern kommer att få ett nytt ID-nummer varje gång det kommer in i bilen.

Fördelar

Det är aldrig tveksamt om vilken data som loggades för det enskilda fordonet.

Cons

Kunden är beroende av kontakt med vårt stöd och eventuellt. vänta.

Supporten

Stödet Avslutar gamla ID-numret och skapar en ny ID-nummer - för samma tracker. Det avslutade ID kommer att märkas med en röd T och kommer att hålla den gamla registreringen.

Den nya Tracker märkt med en grön spår N och namnet blir tracker 15-siffriga IMEI-nummer.

Kunden kan sedan uppdatera den nya tracker-ID, det nya fordonet namn och registreringsnummer. När tracker uppdateras - och därmed aktivt - är markerad med en GRÖN A

Avslutad: Synlig eller osynlig i kontot?

Ett fordon som avslutas kan vara osynliggörs på kontot, så att kunden ser bara de aktiva fordon. Osynliga fordon kan synas igen om så önskas.

Alla de gamla data för avslutade ID-nummer - om den gamla bilen är synlig eller osynlig på kontot - upprätthålls i systemet.

Så här ändrar du ditt namn och registreringsnummer

• Ange inställningar
  • Ange fordon
  • Klicka på önskat fordon
  • Skriv text i fältnamn och registreringsnummer
  • Det rekommenderas att du fyller i bilmärke, modell och årgång
  • Kom ihåg att spara.