Michael Lindgaard

• Sum av aktivitet 8
  • Siste aktivitet
  • Medlem siden
  • Følger 0 brukere
  • Følges av 0 brukere
  • Stemmer 0
  • Abonnementer 6

Aktivitetsoversikt

Siste aktivitet fra Michael Lindgaard
  • Michael Lindgaard opprettet en artikkel,

Nytt kjøretøy

GPS tracker / køretøj Når vi sælger en GPS tracker til en kunde, så oprettes den på kundens konto, med både et 15-cifret IMEI nummer og et ID nummer. Data fra GPS trackeren bliver mærket med ID num...

• Michael Lindgaard opprettet en artikkel,

Tachograf - Den digitale fartskriveren

Den digitale fartskriveren Informasjon om digitale fartskrivere - LAST NED (Engelsk) FleetComplete brosjyre om vår Tacho løsning - KLIKK HER Vår Tacho Manual - KLIKK HER (engelsk) Last ned DDD file...