Innstillinger

Når du trykker øverst i høyre hjørnet, åpnes ett nytt vindu. Trykk her på innstillinger for å tilpasse kjøreboken etter dine behov.

Endre passord

Her endrer du passordet ditt.

Kjøregodtgjørelse

Denne menyen har to felter som viser innsamling av tidligere data. Dette betyr at hvis du allerede jobber med et veikart, kan du slå det sammen med vårt online-system slik at du fortsetter km-modus og så videre.

E-post

Ønsker du en påminnelse om f.eks. at innsendte rapporter, eller få tilsendt en standard rapport for hurtig å kunne få et overblikk over km fordeling, eller lignende, finner du den muligheten her.

Feriekalender

På feriekalenderen er det mulig å sette inn ferier og helligdager.

Formålet

Denne listen inneholder de formålene du har opprettet. Her vil du også kunne slette eller legge til nye formål eller ærend.

TIPS: Tast inn dine mest alminnelig destinasjoner, så de er klare til din neste tur.

Godkjenning

Hvis du har en overordnede som skal godkjenne / ikke godkjenne dine turer, så kan du velge denne personen her: