FAQ - Ofte stilte spørsmål

Kom godt i gang:

Jeg har kjøpt en autolog kjørebok. Hvordan kommer jeg i gang?

Ta en titt på vår velkomstside, her finner du den nødvendige hjelpen til pakkene - Autolog online kjørebok.

GPS sitter i bilen, hvordan kommer jeg videre?

Som ny bruker blir du først registrert i kjøreboken etter at du har kjørt noen kilometer. Gi GPS 5 minutter etter at du har lagt den inn. Når lysdioden i enheten lyser grønt, må du kjøre litt og kontrollere at den har registrert din kjørsel.

Jeg kan ikke logge inn / finne koden min?

Du burde ha mottatt en e-post med innloggingsinformasjonen din. Hvis ikke, kan du bestille innloggingsinformasjon via denne linken.

Overholder Autolog SKATT sine krav?

Ja, vårt system oppfyller alle kravene til SKATT. Du kan lese mer om dette her: Hvordan unngå skatt og mva. svindel i forbindelse med dine kjørekontoer. Dette gjelder også for alle med delt leasing.

Hvor henter jeg Autolog sin app?

Du kan last ned Autolog app’en via nedenstående links:

Autolog i bilen:

Alle biler fra 2001 til i dag er utstyrt med en OBD-kontakt.

Hvor og hvordan settes GPS en i bilen?

Den er koblet til bilens OBD-kontakt. Pluggen er ofte plassert på venstre side under dashbordet. Du kan finne din bilmodell og se nøyaktig hvor pluggen er via denne lenken. Hvis stikkontakten er uegnet, bruk den medfølgende kabelen for å passe bedre til stikkontakten.

Overvåker GPS kjøreboken meg?

Systemet logger bilens kjøring, det er den og ikke du som blir "overvåket". Veibeskrivelsessystemet oppfyller EUs nye personaldirektiv (GDPR), som beskytter dataene dine, og du vil alltid kunne få dataene dine slettet. Vi ser ikke på kjøringen din uten at du tillater oss, og ingen andre kan se data som er knyttet til deg uten lov.

Kan jeg flytte den fra bil til bil?

Ja, du kan enkelt flytte GPS fra bil til bil i tilfelle du har en ny bil. Viktig å huske er at nummerplaten må endres. Et skifte har ingen betydning for abonnementet eller systemet ditt. Vi anbefaler imidlertid ikke daglige skift mellom 2 eller flere biler, da dette sliter på enheten.

Kan jeg bruke den som GPS?

Nei ikke umiddelbart. Systemet er ikke et navigasjonssystem, men du kan bruke det som en GPS ved kjøp av vårt sporingssystem, noe som gjør at vi kan se bilens plassering på et kart, for eksempel i tilfelle tyveri.

Min bil og GPS har blitt stjålet , hva gjør jeg?

Hvis abonnementet ditt inneholder en avtale med et alarmsenter, dvs. en VT-10-enhet er permanent montert i bilen din, du blir kalt av alarmsenteret ved alarm. Da kan vi kanskje hjelpe deg med å spore den, da flere faktorer spiller en rolle. Vi vil gjøre vårt beste for å være så nyttig som mulig i denne situasjonen.

Kan jeg bruke Autolog på flere biler samtidig?

Ja, du kan oppgradere til et flåtestyringssystem hvis det passer deg bedre, eller dine behov har endret seg. Les mer om dette her på FleetComplete.no eller ring en av våre salgskonsulenter da vi vil sørge for at du får den løsningen som passer best på dine behov.

Hva skjer hvis GPS-enheten er fjernet fra OBD-kontakten?

GPS enheten slutter å registrere kjørselen, da den bare sporer kjøringen når enheten står i OBD kontakten. Skulle dette skje ved en feil , slutter turen og det kommer til å være «hull» i din kjørsel. ( altså manglende informasjon).

Hvis svaret ikke ble funnet blant de ovennevnte , kan du finne svar ved å bruke vårt hjelpesenter. Klikk her for å komme over til hjelpesenteret.