Last ned rapporten til kjøreboken

Rapportmodulen gir deg en oversikt over den kjøringen du har valgt innenfor en periode. Følg instruksjonene nedenfor for å generere en rapport om kjøregodtgjørelsen din.

1. Tast inn perioden du vil rapportere.
  2. Trykk på pilen ved siden av last ned knappen.
  3. Velg mellom:
  • PDF: For å last ned rapporten som et PDF-dokument
  • Excel: For å få rapporten som et regneark (Excel fil)
  • HTML: For å få rapporten vist på skjermen uten å last ned en fil.

Hvis du velger PDF eller Excel, vil du kunne se at filen blir lastet ned nederst på skjermen. Så kan du velge å sende pr epost eller skrive den ut.

Det finnes ulike rapporter avhengig av hvilket abonnement du har valgt. Her er en beskrivelse av de vanligste rapportene du kan laste ned i Autolog:

Kjøregodtgjørelse: Rapporten viser transport, tid, dato samt til og fra adressen.

Grunnleggende rapport: Viser alle ruter, både private og erverv, i samme rapport.

Transport rapport: Viser ervervs turer med varighet av tur og tid brukt på destinasjonen.

MERK: Hvis nettleseren din er konfigurert til å blokkere popup-vinduer, kan dette forhindre at rapporten blir generert.