Tilføy formål

Trykk på Tilføy formål for å vise en liste over formålet for turene. Her kan du velge tidligere opprettet formål eller legge til en ny hensikt.

Marker som ferdig

For å flytte ruter fra Ny-liste til Ferdig – listen, skal du sette hake ved de ruter du vil flytte og heretter trykke på «Marker som ferdig» knappen.

Hvis du ser en feil og vil rette opp en rute du har merket som ferdig, kan du flytte turen tilbake til Ny listen, hvor du kan redigere turen på nytt:

1. Merk av boksene for turene som må redigeres, og legg dem tilbake på NY- listen.
  2. Velg Avbryt-knappen nederst på skjermen.
  3. Turen vil nå flyttes tilbake og igjen bli funnet i Ny- listen.