Tachograf - Den digitale fartskriveren

Den digitale fartskriveren

Informasjon om digitale fartskrivere - LAST NED (Engelsk)

FleetComplete brosjyre om vår Tacho løsning - KLIKK HER

Vår Tacho Manual - KLIKK HER (engelsk)

Last ned DDD filer

FleetComplete tilbyr tre løsninger:

• Den manuelle løsningen - les mer om den manuelle løsningen lenger ned i teksten
  • Den halvautomatiske løsningen
  • Den fullautomatiske løsningen

Når du har en halv- eller hel-automatisk FleetComplete Tacho-løsning, laster vi automatisk ned filene fra din fartskriver, slik at du alltid overholder EUs lovkrav.

Filene lagres på FleetComplete-serveren, som har full sikkerhetskopiering. Herfra kan du få en kopi av filene når du har tid og ønske, eller vi kan automatisk sende dem til ditt foretrukne dataselskap, som beregner alle relevante data for kjøretøy og sjåfør.

Kjøretøy-filer
I henhold til reglene må kjøretøyfilen lastes ned minst 90 dager, men vi laster ned filene hver 60 dag for å sikre at filene aldri blir for gamle.

Sjåfør-filer
I henhold til reglene må driverfilen lastes ned hver 28. dag, men vi laster ned filene hver 20. dag for å sikre at filene aldri blir for gamle.

Systemet viser kontinuerlig hvilke filer som lastes ned i tide eller om det er forsinkelser hvis vi ikke kan komme i kontakt med kjøretøyet eller sjåføren.

I tillegg vil du motta en jevn oppdatering av førerens daglige kjøretid / hviletid.

Den manuelle løsningen

Kunden installerer et dataprogram på en Windows-maskin og må manuelt laste ned filene direkte fra GPS-trackeren, akkurat som kunden må sende de nedlastede filene til en dataleverandør som beregner kundens data.

Alle henvendelser angående overskridelser osv. Er rettet til dataleverandøren.

Dataprogrammet hentes i Tacho-modulen på kundens FleetComplete-konto.

Kundens firmakort er koblet til kundens datamaskin.

Se tegning - KLIKK HER

Guide til manuell nedlasting av filer - LAST NED (engelsk)

Den halv-automatiske løsningen

FleetComplete henter DDD filerne automatisk, således kunden aldrig er bagud med dette.
Filerne hentes fra en FleetComplete server, hvor de også gemmes.
Kundens firma-kort er tilsluttet denne server.
Se "Ansøgning om ekstra firmakort" herunder.

Kunden skal downloade filerne fra serveren og sende filerne til en dataudbyder, som beregner kundens data.

Alle henvendelser omkring overskridelser etc, rettes til dataudbyderen.

Se tegning - KLIK HER

Den hel-automatiske løsningen

FleetComplete laster automatisk ned DDD-filene, slik at kunden aldri kommer tilbake med dette.
Filene lastes ned fra en FleetComplete-server, der de også lagres.
Kundens firmakort er koblet til denne serveren.
Se "Søknad om tilleggskort" nedenfor.

FleetComplete sender automatisk DDD-filene til kundens datoperatør.

Alle henvendelser angående overskridelser osv. Er rettet til dataleverandøren.

Se tegning - KLIKK HER

Søknad om tilleggskort

De to automatiske løsningene krever et firma-tachokort som skal festes til FleetComplete's nedlastingsserver.

Kunden må derfor søke på politiet for et ekstra selskapskort - KLIK HER

Når kunden mottar kortet fra politiet, sendes det til FleetComplete, som videresender det til vår
kontor i Tartu, Estland, hvor det er lagret i et såkalt korthotell.

Kort avtale - dansk - KLIKK HER

Kort avtale - engelsk - KLIKK HER

Hva skal FleetComplete vite om kunden

Vi trenger å vite:

• Skal vi også hente andre data fra CAN-bussen?
    Hvis andre data fra CAN-bussen er ønsket, må vi vite kjøretøyets merkevare, modell og produksjonsår for å sikre at vi har en konfigurasjon for dette kjøretøyet.

Her kan du se hvilken CAN-bussinformasjon vi kan komme ut av de enkelte kjøretøyene.
    Du må velge hvilken gruppe kjøretøy du vil vite mer om:
    Agro - Lette kjøretøyer - Lastebiler - Varebiler - KLIKK HER

• Skal vi bare laste ned tacho-filer?
    Hvis vi bare trenger å laste ned fartskriverens DDD-filer, trenger vi ikke mer informasjon om kjøretøyet - men vi vil gjerne vite det uansett.

• Tachographs merke og serienummer - for å sikre at vi støtter det.
    Stoneridge eller VDO. Hvilke fartskrivere kan brukes - KLIKK HER

• Er kunden interessert i halvautomatisk løsning eller helautomatisk løsning?

Installation

Tracker som skal monteres er en RUPTELA TCO4 HCV - KLIKK HER

Det finnes tre typer installasjoner - LAST NED (engelsk)

Etter installasjon må en lovlig 2 års inspeksjon utføres.
Bilder fra en installasjon - KLIKK HER

Dataleverandører

FleetComplete anbefaler:

http://tachografservice.dk

Brosjyre - KLIKK HER

[END OF DOCUMENT]