Samarbeidet med Minuba skjer igjennom Fleet Complete sin API - Minuba trekker data fra Fleet Complete.

På Fleet Complete sin side:

En Fleet Complete-kunde må først ha opprettet en API-bruker i Reseller. Her er et eksempel fra XxXxXx - alle data er uskarpt pga  sikkerhetshensyn.

På Minuba sin side:

På Minuba sin hjemmeside, må kunden angi en API nøkkel som skal legges inn på kunden Minuba profil.

Når API nøkkelen tastes inn på kundens profil og lagres, trekkes det en liste av kundens kjøretøyer fra Fleet Complete. Så kan kunden se at API nøkkelen fungerer.

Vi har dessverre ikke et bilde fra en Minubas Kunde profil.