Betalings metoder

Vi tager imod dankort, visa og mastercard.
Vi trækker derfor beløbet via dit kort.

Hvor finder jeg mine fakturaer?

Det finder du under "Mit Abonnement" i kørebogen.

Hvor ofte betales der for produktet?

Vi har 3 forskellige produkter:

Starter - betales årligt
Professionel - betales månedligt
Team - betales månedligt

Manglende betaling

Har du modtaget en mail med manglende betaling, skyldes det, at en betaling ikke kan trækkes på dit betalingskort. I mailen var der også et link til den manglende betaling på den faktura. Det kan skyldes, at du skal opdatere dit kreditkort under betalingsmetoder. - min konto -

Fejlet betaling

Ofte skyldes det at dit kreditkort skal fornyes i systemet. Det gør du ved gå at ind på din licensside her  - min konto - Under betalingsmetoder i menuen, kan du opdatere dit kort.