Download din rapport i kørebogen - Starter

Rapportmodulet giver dig en opgørelse over din kørsel indenfor perioder, du selv vælger. Følg instruktionerne nedenfor for at generere en rapport over din kørselsgodtgørelse.

1. Angiv den periode, du vil rapportere.
  2. Tryk på den lille pil ved siden af download knappen.
  3. Vælg imellem:
  • PDF: For at downloade rapporten som et PDF-dokument
  • Excel: For at få rapporten som et regneark (Excel fil)
  • HTML: For at få rapporten vist på skærmen uden at downloade en fil.

Hvis du vælger PDF eller EXCEL, bliver filen downloadet i bunden af din skærm. Herefter kan du sende den pr. mail eller udskrive den på din printer.

Der findes forskellige rapporter alt efter hvilket abonnement, du har valgt. Her er en beskrivelse af de mest almindelige rapporter, du kan downloade i Autolog:

Kørselsgodtgørelse: Rapport der viser befordring, tid og dato, samt til og fra adresse + 60-dages-reglen.

Basis turrapport: Viser alle ruter, både privat og erhverv, i samme rapport.

Transportrapport: Viser erhvervsture med varighed af turen og tid brugt på destinationen.

BEMÆRK: Hvis din browser er sat op til at blokere pop-up's, kan dette forhindre rapporten i at blive genereret.

Brug en af de nedenstående guides til at tillade pop-up's på din browser hvis du oplever problemer med at downloade din rapport: