Tilføj formål - Starter

Tilføj formål

Tryk på Tilføj formål for at blive vist en liste med formål for turene. Her kan du vælge et tidligere oprettet formål eller tilføje et nyt formål.

Markér som udført

For at flytte ruter fra Ny-listen over til Udført-listen, skal du sætte flueben ud for de ruter, du vil flytte og derefter trykke på 'Marker som udført'-knappen.

Hvis du opdager en fejl og gerne vil rette en rute, du har markeret som udført, kan du flytte turen tilbage i Ny-listen, hvor du kan redigere turen igen:

1. Sæt flueben ud for de(n) tur(e) som skal redigeres, og dermed lægges tilbage i Ny-listen.
  2. Vælg knappen annullér i bunden af skærmen.
  3. Turen vil nu blive flyttet tilbage og igen være at finde i Ny-listen.