Opret destinationer - Professionel

Opret destinationer

Du har mulighed for at automatisere navngivning og klassificering af destinationer, du besøger ofte. For at oprette destinationer, skal du trykke på ’Destinationer’ i menuen til venstre for startskærmen. Her kan du tilføje mest besøgte destinationer. Kørebogen vil så klassificere og navngive ruter til og fra disse destinationer automatisk.

1. Angiv navnet på destinationen.
  2. Indsæt adressen
  3. Angiv et formål, der altid skal gælde for adressen.
  4. Klassificér destinationen som privat eller erhverv.
  5. Vælg en markering for området på kortet.

TIP: Markér for eksempel parkeringspladsen. Træk i de hvide prikker på den røde cirkel for at gøre området større eller mindre.

6. Tryk på gem, når alt er korrekt

Denne procedure vil angive et navn på turen i rutelisterne, når du har besøgt den pågældende adresse, f.eks. ”Silvan, Kongevej 53, 3460 Birkerød.

Opret destination fra en tidligere tur

Når du er begyndt at køre ture, kan det være smart at oprette destinationer ud fra steder, du tidligere har besøgt. Opret en destination fra en tidligere tur på rutelisten, ved at trykke på den lille cirkel, der står uden for den pågældende adresse, som vist på billedet nedenfor:

Når du klikker på den lille cirkel, kan du igen angive navn for destinationen, formål mm. De informationer, du indtaster for placeringen, vil automatisk blive påsat dine tidligere ture dertil og også fremadrettet, når du besøger denne adresse igen.