Opret manuel rute i kørebogen - Professionel

Af og til vil det være nødvendigt at oprette manuelle ruter i kørebogen. For at oprette en manuel rute, skal du først trykke på plus knappen ud for din Ny-liste.

Du bliver herefter ledt til et vindue, hvor du kan indtaste oplysningerne for ruten:

1. Vælg hvilket køretøj, der er brugt på turen og hvilken chauffør, der har kørt turen.
  2. Skriv derefter start-adressen for turen og indsæt dato/tidspunkt for, hvornår turen er startet.
  3. Skriv derefter slut-adressen for turen og indsæt dato/tidspunkt.
  4. Du kan indsætte den kørte distance i km eller lade systemet udregne, hvor lang turen var*.
  5. Klassificér turen som privat eller erhverv og giv den et formål.
  6. Påfør eventuelt en note (f.eks. hvorfor turen blev oprettet manuelt).

Turen vil nu blive indtegnet på kortet. HUSK at trykke på den blå gem-knap for at færdiggøre oprettelsen af turen.

Systemet udregner og indtegner først på kortet, når man har indsat start- og slut-placering.