Når du modtager din kørebog, skal du først koble din GPS-enhed (Plug4Plus) til bilens OBD-stik, så den kan indsamle kørselsdata for dig.

Alle biler, der er nyere end 2008 har et OBD-stik, der oftest er placeret lige under rattet. Den nøjagtige placering kan dog variere fra bil til bil. Når stikket sidder i, vil den begynde at sende data, så snart du tænder bilen første gang efter installering.

Hvis du har udfordringer med at finde OBD-stikket i din bil, kan du søge efter stikkets placering i de fleste bilmodeller her: søg efter OBD stikket her

Bemærk at enheden skal være sat i inden du kører og at der kan gå lidt tid før den har fået forbindelse. Giv den derfor 5 min. inden du kører, så vil din data være sikret for din første tur.

Her en video, der viser dig, hvordan du installerer din GPS-enhed:

Tryk her