FAQ - ofte stillede spørgsmål

Kom godt i gang:

Jeg har købt en Autolog kørebog. Hvordan kommer jeg i gang?
Se med på vores velkomstside, her finder du den nødvendige hjælp for Starter, Professionel og Team pakken - Autolog online kørebog

Nu er GPS'en sat i bilen, hvordan kommer jeg videre herfra?
Som ny bruger vil dine ture først registreres i kørebogen, efter du har kørt et par kilometer. Giv GPS'en 5 minutter efter du har sat den i. Når dioden i enheden lyser grønt, så kør en lille tur og tjek at den har registreret din kørsel.

Jeg kan ikke logge ind/finde min kode?
Du skulle gerne have modtaget en mail med dine login-informationer. Hvis ikke, kan du genbestille login-info via dette link.

Lever Autolog op til SKAT’s krav?
Ja, vores system lever op til alle de krav som SKAT stiller. Du kan læse mere om det her: Sådan undgår du skatte- og momssmæk i forbindelse med dit kørselsregnskab. Dette gælder også for alle med split-leasing.

Autolog app`en, hvor henter jeg den?
Du kan downloade Autolog app’en via nedenstående links:

Autolog i bilen:

Passer GPS'en/kørebogen til alle biler?
Alle biler fra 2001 og frem til i dag er udstyret med et OBD stik.

Hvor- og hvordan sættes GPS'en i bilen?
Den sættes i bilens OBD stik. Ofte er stikket placeret i venstre side under instrumentbrættet. Du kan finde din bilmodel og se præcis hvor stikket sidder via dette link. Sidder stikket et uhensigtsmæssigt sted kan du bruge det medfølgende kabel til at placere stikket bedre.

Overvåger GPS`en/kørebogen mig?
Systemet logger din bils kørsel, det er den og ikke dig som 'overvåges'. Kørebogssystemet lever op til EU's nye persondataforordning (GDPR), som beskytter dine data, og du vil altid kunne få dine data slettet. Vi kigger ikke på din kørsel, uden du giver os lov, og ingen andre kan se data knyttet til dig, uden lov.

Kan jeg flytte den fra bil til bil?
Ja, man kan let flytte GPS'en fra bil til bil, i det tilfælde at du har fået en ny bil. Vigtigt at huske er at nummerpladen skal ændres. Et skift betyder ikke noget for dit abonnement eller systemet. Vi anbefaler dog ikke daglige skift mellem 2 eller flere biler, da dette slider på enheden.

Kan jeg bruge den som GPS?
Nej ikke umiddelbart. Systemet er ikke et navigationssystem, men du kan bruge den som GPS med tilkøb af vores tracking system, der gør at vi kan se din bils placering på et kort, for eksempel i tilfælde af tyveri.

Min bil (og GPS'en) er blevet stjålet, hvad gør jeg?
Hvis dit abonnement inkluderer en aftale med en alarmcentral, dvs. der er fastmonteret en VT-10 enhed i din bil, ringes du op af alarmcentralen, i tilfældet af at der går en alarm. Herefter kan vi muligvis være behjælpelig med at spore den, idet flere faktorer spiller ind. Vi vil gøre vores bedste for at være så behjælpelige som muligt i den givne situation.

Kan jeg bruge Autolog til flere biler på en gang?
Ja du kan opgradere til et flådestyringssystem, hvis det passer dig bedre eller dit behov har ændret sig. Læs mere om det her FleetComplete.dk eller ring til en af vores salgskonsulenter på tlf. 45480104, da vi gerne vil sikre os, at du får den løsning som matcher dit behov på bedste vis.

Hvad sker der hvis GPS'en fjernes fra OBD stikket?
GPS'en vil stoppe med at registrere din kørsel, da den kun tracker kørslen, når den sidder i OBD stikket. Skulle dette ske ved en fejl, afsluttes turen og der vil opstå huller i din kørsel.

Hvis svaret ikke kunne findes blandt de ovenstående.
Kan du muligvis finde svaret i vores helpcenter, ved at trykke her.