Indstillinger - Professionel

Ved at trykke øverst i højre hjørne, åbner et nyt vindue. Tryk her på indstillinger for at tilpasse kørebogen til dit ønskede behov.

Brugertilpasning
Her kan du ændre sprog og tidszone. Du kan ændre firmanavn og adresse samt indtaste arbejdstider til brug for standard-inddeling af ruter indenfor de valgte tider.

Skift password
Her ændrer du dit kodeord.

Kørselsgodtgørelse
Denne menu har to felter til opsamling af tidligere data. Det betyder, at hvis du allerede er i gang med en kørebog, kan du sammenføre den med vores online-system, så du fortsætter km-stand osv.

E-mail notifikationer
Ønsker du påmindelser om f.eks. at indsende kørsler, eller at få tilsendt en standardrapport til hurtigt at skabe overblik over km-fordeling eller lignende, finder du muligheden for dette her.

Feriekalender
I feriekalenderen er det muligt at lægge ferier og helligdage ind, f.eks. til brug for 60-dages-reglen eller 25-dags-skattereglen.

Formål
Denne liste indeholder de formål, du har oprettet. Her vil du også kunne slette eller tilføre nye formål eller ærinder.

TIP: indtast dine mest almindelige formål, så er de klar til, du har kørt din første tur.