Her er en kort instruktion til, hvordan du forholder dig til vores opsigelsesproducer;

jf. vores betingelser skal det lånte hardware returneres til vores hovedkontor.

Så snart vi modtager pakken med GPS enheden + kabel, lukkes dit abonnement og alle data slettes, med en tilbagemelding fra os.

Om muligt, ser vi gerne at hardwaren sendes i dens originale emballage.

Her er et link til en gratis GLS label, for at lette returneringsprocessen.
Tryk på linket: >>>GLS Returlabel<<<

Den sættes på pakken, og sendes afsted via GLS til os.