Fletning af ture - Team

Du kan flette ruter sammen, så de vises som én lang tur. Det gør du ved at sætte flueben ud for de ruter, der skal sammenlægges. Herefter vælger man knappen flet-bl_.png  i bunden af skærmen og ruterne bliver lagt sammen.

Du kan kun flette ruter som har samme forhold, såsom klassificering, formål eller projekt. En flettet rute vil få en grå markering og et flettet-gr_.png-ikon illustrerer dette ved ruten.

TIP: Hvis du sætter flueben ud for turen og trykker på redigér, vil du kunne se de ture sammenlægningen stammer fra.