Poletter - sådan indlæser du en polets nummer, på en person i Ecofleet

Polet, Dallas-nøgle, iButton
Til højre, ses en polet - også kaldet en Dallas- eller ibutton-nøgle.
En sådan nøgle indeholder et nummer, som kan udaflæses af en polet-læser.

Polet-læser til computer
En polet-læser koblet på en computer, læser typisk ibutton-nummeret - også kaldet ID'et - med samtlige 16 karakterer.

F.eks. 060000069F087101

De to første karakterer er en checksum (her vist om blå).
De to sidste karakterer, er en familie-kode (her vist om røde).

Polet-læser i bilen
De polet-læsere som Ecofleet anvender til aflæsning af poletter i køretøjer, skærer automatisk checksummen og familie-koden af, og indsender kun de 12 karakterer, som er selve ID'et.

F.eks. 0000069F0871

Indlæsning af chaufførens polet-ID
Polet-ID indlæses vha af en "polet læser til computer". Kontroller at du får fjernet de to checksum karakterer og de to familie-kode karakterer, således ID'et bliver de 12 ID-karakterer.

En chauffør kan have flere ID nøgler. Klik på TILFØJ nøgle.

Husk at klikke på GEM.

Sletning af chaufførens polet-ID
Det kan ske at en chauffør mister en polet.

Du kan udlevere og indtaste en ny polet ID, således chaufførens profil beholder den mistede nøgle ID. Det kan jo tænkes at den mistede nøgle dukker op igen.

Hvis man ønsker at beholde den mistede nøgle ID, kan det være en fordel at tilføje "_slettet" eller "_mistet" efter nøglens ID, således man kan se at den ikke er i brug.

FleetComplete support
Når en ibutton scannes i køretøjet, indsendes dens nummer i DriverId kolonnen.

DriverId må ikke være data-bundet til nogle af RFID converterne.

[END OF DOCUMENT]