Computer kortlæsere findes i to varianter:
125 KHz og 13,56 MHz.

Det er vigtigt at kortnummeret i HR systemet og kortnummeret i Ecofleet profilen, samt kortnummeret fra køretøjet er i overensstemmelse.

Mulighederne er blandt andet: 10-cifret decimal tal, 8-cifret HEX, omvendt 8-cifret HEX, etc.

Derfor er Ecofleet’s kortlæsere programmerbare, således de kan indstilles til at læse et kort/tag og vise resultatet på forskellige måder, hvilket gør det muligt at indstille kortlæseren, til at læse kortets nummer, på en måde som matcher det format, som kunden allerede anvender, der hvor personale oprettes/vedligeholdes, f.eks. lønningssystemet eller HR afdelingen.

______________________________________________________________________________________________

13,56 MHz

Hvis du har en kortlæser, som den til højre:

Slut læseren til computeren.

Download og unzip card_reader.zip.
I folderen som indeholder de udpakkede filer, starter du programmet: demo.exe

Hvis du i programmet klikker på READ, får du den nuværende opsætning beskrevet i højre side.

Du kan vælge en ny indstilling ved at klikke på en en af de runde felter og klikke SET for at gemme.

______________________________________________________________________________________________

13,56 MHz

Hvis du har en kortlæser, som den til højre:

Sæt kontakt 1 til OFF - og slut læseren til computeren.

Du downloader og unzipper SL040Config.zip.
I folderen som indeholder de udpakkede filer, starter du programmet: SL040Config.exe

Klik på CONNECT.

Vælg: READ UNIQUE NUMBER

Vælg: LSB (least significant bit) eller MSB (most significan bit - anbefales)

Vælg: HEX (anbefales) eller DECIMAL

Klik på APPLY

Fjern USB kablet fra læseren - sæt kontakt 1 til ON - og slut læseren til computeren.
Læseren er nu klar.

______________________________________________________________________________________________

125 KHz

Hvis du har en kortlæser, som den til højre:

Du downloader og unzipper R80D-USBYT.zip.
I folderen som indeholder de udpakkede filer, starter du programmet: demo.exe

Hvis du i programmet klikker på READ, får du den nuværende opsætning beskrevet i højre side.

Du kan vælge en ny indstilling ved at klikke på en en af de runde felter og klikke SET for at gemme.

1537263146_1537263049-231010a
______________________________________________________________________________________________

125 KHz

Hvis du har en kortlæser, som den til højre:

Desværre, vi har ikke et omstillingsprogram til denne læser.

______________________________________________________________________________________________

Kortlæseren i bilen ...

Den RFID kort-læser som monteres sammen med en Ecofleet GPS tracker, læser kortet som retvendt HEX (herunder angivet i kolonnen DriverId.

Nummeret sendes til Ecofleet serveren, hvor det kan konverteres til at mache det format som kunden anvender/ønsker.

Ønsker kunden at læse nummeret som decimal værdi, skal GPS trackerens DriverId konverteres/databindes til kolonnen RFID-iButton-Reversed under egenskaber/properties.

Ønsker kunden at læse nummeret som HEX værdi, skal GPS trackerens DriverId konverteres/databindes til kolonnen RFID-iButton-Reversed-HEX under egenskaber/properties.

Ønskes andre formater, kontakt venligst Ecofleet support.

Opsætning af et køretøjes properties - KLIK HER