Opsætning af Ecofleet kortlæser (mifare, 13,56 MHz)

Ecofleet’s kortlæser er programmerbar.

Dvs. at den kan indstilles til at læse RFID/NFC/ID06 kort og vise resultatet på forskellige måder.

Mulighederne er blandt andet:
10-cifret decimal tal, 8-cifret HEX, omvendt 8-cifret HEX, etc.

Dette gør det muligt at indstille kortlæseren, til at læse kortets nummer, på en måde som matcher det format, som kunden anvender der hvor personale oprettes/vedligeholdes, f.eks. lønningssystemet eller HR afdelingen.

Du downloader og unzipper card_reader.zip herunder.
I folderen som indeholder de udpakkede filer, starter du programmet: demo.exe

Hvis du klikker på READ, får du den nuværende opsætning beskrevet i højre side.

Du kan vælge en ny indstilling ved at klikke på en en af de runde felter og klikke SET for at gemme.

Den RFID kort-læser som monteres sammen med en Ecofleet GPS tracker, læser kortet som retvendt HEX (herunder angivet i kolonnen DriverId.

Nummeret sendes til Ecofleet serveren, hvor det kan konverteres til at mache det format som kunden anvender/ønsker.

Ønsker kunden at læse nummeret som decimal værdi, skal GPS trackerens DriverId konverteres/databindes til kolonnen RFID-iButton-Reversed under egenskaber/properties.

Ønsker kunden at læse nummeret som HEX værdi, skal GPS trackerens DriverId konverteres/databindes til kolonnen RFID-iButton-Reversed-HEX under egenskaber/properties.

Ønskes andre formater, kontakt venligst Ecofleet support.

Opsætning af et køretøjes properties - KLIK HER