Personer - sådan sletter du en person

Hvordan slettes brugere på vores Ecofleet konto ?

Vi bruger RFID kort til at logge ind i bilerne.

Hvis en person slettes, risiker vi så at relationen til vedkommendes ture forsvinder ?

Får vi bøvl med skattefar hvis vi ikke kan dokumentere kørselsforhold fra vedkommendes tidligere ansættelse ?

Får vi bøvl med GDPR hvis vi beholder personen i vores system selv om de ikke arbejder her mere ?

 En foreløbig løsning, indtil vores GDPR løsning er helt på plads, som bevarer alle informationer og ture-relationer intakt, men som blokerer personen for at kunne logge ind, kunne meget simpelt være:

  1. Opret en rolle kaldet OPHØRT – hvor alle rettigheder er slået fra – og tildel denne rolle til personen – som den eneste rolle, vedkommen har.
  2. Indsæt evt. ”ophørt_” foran vedkommendes email adresse – især hvis det er en privat email adr.
  3. GEM.

 Alt er nu bevaret – intet bliver væk – og alle med rollen OPHØRT er nemme at finde igen.