Flådestyring, de mest brugte funktioner ...

Login og Glemt password

- KLIK HER

Indstillinger: Mine indstillinger

Når du er logget ind, kan du ændre dit password og ændre din email, samt hvilken sprog du foretrækker.

Indstillinger: Køretøjer og KøretøjsGrupper

Her vedligeholder man stam-oplysninger omkring køretøjet f.eks. bilmærke, model og årgang.

Man kan inddele køretøjerne i grupper og sætte standard chauffør på, samt påføre ejerskab og co2 udledning.

Rediger køretøjer - KLIK HER

Rediger køretøjs-grupper - KLIK HER

Indstillinger: Personer

Her vedligeholder man personers email, navn, telefon nummer, afdeling, kompetencer, rolle og køretøjer.

Rediger Personer - KLIK HER

Roller

Her vedligeholder man heirakiet som bestemmer hvad den enkelte person må eller kan se/gøre.

Rediger Roller - KLIK HER

Ture og Journal

Her kan man se de ture som køretøjet har haft og du kan sætte kilometer-stand på køretøjet.

Når turene er geokodet (dvs. der er sat adresser på) optræder turene i Ture.
Her kan du vælge om turen er en privat-tur eller en firma-tur og indsende den.

Indsendte ture ligger i Journal. Vi kan automatisk indsende erhvervs-ture til Journal.

Ture - KLIK HER

Journal - KLIK HER

Hændelser

Hændelser holder øje med visse betingelser og kan sende dig en email/sms, når disse betingelser opstår. En hændelse kan være lavt batteri, indbrud i bilen, høj hastighed, m.m.

Hændelser - KLIK HER

Påmindelser

Påmindelser advarer når en grænse er nåe. Kan være en dato, et antal timer en maskine har arbejdet, eller en kilometer-stand for service, dæk-rotation, etc.

Påmindelser - KLIK HER

Modul baseret hjælp

- KLIK HER