Sådan flytter du en GPS tracker til et andet/nyt køretøj

NYT KØRETØJ

GPS positioner og andre tur-data, som kommer ind fra en tracker i et køretøj, er knyttet til dette specifikke køretøj. Til disse ture hører f.eks. køretøjets kilometer-stand.

Får du et nyt køretøj er det derfor vigtigt, at GPS trackeren fra den gamle bil, flyttes over i det nye køretøj, eller at du får en ny tracker til den nye bil.

FASTMONTERET, MONTØR

Hvis du i den gamle bil, har en fastmonteret tracker - som f.eks. er monteret i kabinen - og en af vores montører flytter den til et andet køretøj, så opretter montøren et nyt køretøj på din konto og overfører trackeren til det nye køretøj.

GØR DET SELV

Hvis du selv flytter den gamle GPS tracker, over i et andet/nyt køretøj, så kan du selv oprette det nye køretøj på din konto med en IOS/ANDROID smartphone, og knytte GPS trackeren til dette køretøj.

For at du kan udføre dette, skal vores supportere slå dette til på din konto: "MOBILE: INSTALLER".

• Sådan monterer du en OBD GPS tracker - KLIK HER

SMARTPHONE APP'EN

Her henter du og installerer vores smartphone app: KLIK HER

Log in med samme brugernavn/email og password/kodeord som du bruger på din online konto.

Find knappen INSTALLATION (se tandhjul) og klik på denne:

Find knappen "Overfør enhed til andet køretøj" og klik på denne:

Indtast eller scan GPS trackerens IMEI nummer, som typisk er at finde på en etiket/label, eller på selve GPS trackeren.

Specificer hvor GPS trackeren er monteret.
Tag et billede af GPS trackere monteret i bilen (til hjælp for vores supportere).

Udfyld køretøjets data:

Start motoren, evt. kør en kort tur.
App'en skal nu gerne vise data fra GPS trackeren - hvis den sender ind til din konto.
(vi har for nuværende en fejl i app'en - data vises ikke her).

Klik AFSLUT når du er tilfreds med data/installationen.
Det gamle køretøj termineres (afsluttes) og det nye køretøj oprettes.

Installationen er afsluttet.

• Log ind på din online konto:
  • Husk evt. at sætte standard chauffør på det nye køretøj (indstillinger - køretøjer)
  • Husk at sætte ejerskab (privat eller erhverv)