Her kan du kontakte Fleet Complete kundeservice, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Fleet Complete Danmark Aps Åbningstider
Blokken 19 Mandag – Torsdag  09.00 – 16.00
3460 Birkerød Fredag  09.00 – 15.00
  Lørdag/Søndag  Lukket
Salg/Kundeservice
Tlf. : +45 45 48 01 04 Hjemmeside http://fleetcomplete.dk
Opret support sag - klik her Supportside https://support.ecofleet.com/hc/da

Benyt venligst kontaktformularen herunder, for at få den bedste service.

Nå du sender os en henvendelse, returnerer vi et sagsnummer (også kaldet ticket nummer), som vi skal bede dig oplyse, hvis du senere henvender dig angående samme sag.

Beskriv venligst så mange detaljer som muligt i din henvendelse, således vi kan forberede os bedst muligt, før vi kontakter dig eller løser et problem:

F.eks. registeringsnummeret på det køretøj, som du henvender dig omkring.

For at oprette en support sag hos os - KLIK HER