Installationsvejledning samt Brugervejledning til M7

M7 er en batteridrevet magnetisk tracker, beregnet til at sidde på metal.
F.eks. på en container, under en trailer, under en bil, etc.

VIGTIGT

• Før M7 tages i brug – og ved gen-opladning:
  • Beskyttelses-”knappen”  skrues af.
  • Den medfølgende adaptor stikkes i M7’eren og adatoren sættes i stikkontakten.
  • Lad M7 oplade i mindst 8 timer. Første gang bør oplades i 24 timer. M7 afgiver ingen blink under opladning eller når opladet.

LED Indikatorer

Sabotage-funktion/alarm meddelelse

Når M7 afmonteres, dvs. sabotage kontakten slipper kontakt med underlaget, sendes en sabotage-besked til vores server. Denne sabotage-besked kan omdannes til email besked.

For at du kan anvende denne funktion, skal du have købt modulet HÆNDELSER i din bruger profil.

Hændelser for M7 - KLIK HER.

Sporing af enhed

Når M7 er placeret på det emne der skal overvåges, udsendes positionssignaler 2 gange i døgnet. Positionerne registreres på din brugerprofil i Ecofleet.

Login ind på www.ecofleet.dk med den email du er registreret i systemet med og dit password, for at se placeringerne.

Batteri levetid

M7 sender 2 gange i døgnet, hvilket giver en batteri-levetid på ca 1 år.

Marts 2017

Vi har fået udviklet en ny firmware (version 2.007), som gør det muligt blot at tilkoble opladeren uden denne genstart procedure.

Ecofleet tilbyder et Windows computer program for opdatering/konfiguration af M7. Kontakt kundeservice, hvis du ønsker selv at kunne opdatere/konfigurere din M7.

Microsoft Windows Configuration Tool for M7 - download/install