----------------------------------------------------------------------------------------

Pakken indeholder:

Guide til placering af ”Ecofleet GPS enhed”

Grundlæggende om denne GPS tracker

GPS enheden beregner sin position ud fra de satellitter, den modtager signaler fra. Forskellige materialer, kan evt. svække signalet så meget, at enheden får svært ved at ”se” nok satellitter til at bestemme sin position.

GPS antennen kan evt. placeres med frit udsyn til himlen, ved at klæbe den fast på bilens forrude, men vær opmærksom på at denne plads er begrænset, og at antennen kan skades af vand, is, sne, vinduesviskerne, m.m.

• GPS signalet bliver svækket af metal. Enheden kan derfor evt. have dårligere signal, hvis den er monteret under kølerhjelmen. Ecofleet tests, viser dog at de fleste trackere virker helt fint med antennen monteret under motorhjelmen.

Selve monteringen

1. For at sikre bedst mulig klæbeeffekt skal området hvor GPS enheden fastklæbes først renses grundigt. Brug eventuelt vådservietten til at rengøre stedet.
  2. Hvid ledning (hvis synlig) kan monteres til bilens tænding, men bruges normalt ikke og kan blot rulles sammen. Monter kun den hvide ledning, hvis du er helt sikker på, hvor du finder bilens tændingssignal. Kørebogen kan sagtens laves uden montering af den hvide ledning.
  3. Klem kabelskoene fast om ledningsenderne.
  4. Den røde PLUS ledning (strøm 12V) klemmes ind under en af boltene direkte på batteriets plus (+) pol.

1. Den sorte ledning (jord/stel) klemmes ind under en af boltene direkte på batteriets minus (-) pol. Hvis du ikke kan komme til batteriets minus pol klem da ledningen ind mellem en stelskrue og stellet.

1. GPS antennen kan trækkes op ved forruden, klæbetapen afsikres på bagsiden og antennen kan klæbes fast på vinduet om muligt lige under vinduesviskerens nederste position. Bemærk at den bedste placering er meget afhængig af bilmodellen. Vigtigst er, at GPS antennen har frit udsyn til himlen og at den ikke chikanerer vinduesviskeren.

1. Klæbetapen på bagsiden af boksen afsikres og boksen sættes fast et passende sted hvor den ikke forstyrrer i motor rummet. Vil du benytte fjernbetjeningen til at sortere din kørsel skal boksen placeres så tæt som muligt på førerkabinen, for at sikre et godt signal til fjernbetjeningen. Test forbindelsen ved at se om den sorterer ruterne korrekt i programmet. Benyt eventuelt de to 20 cm strips til at sikre yderligere. Overskydende ledning rulles sammen og sikre med en strip.

Ansvarsfraskrivelse

Ecofleet gør opmærksom på at monteringen foretages på eget ansvar. Ecofleet er på ingen måde erstatningsforpligtiget eller ansvarlig for at dække eventuelle skader der måtte opstå på bilen eller Ecofleet produktet under monteringen.

Ecofleet er kun erstatningsansvarlig hvis monteringen er foretaget af en af Ecofleets autoriserede montører og hvis monteringen er rekvireret gennem Ecofleet.