Når Autolog programmet starter, slår det produktnøglen op.
Hvis dette fejler (manglende internetforbindelse) så vil programmet starte i en meget begrænset version.

Tjek først og fremmest om du har forbindelse til internettet (gå evt. på dr.dk da denne side løbende bliver opdateret og tjekket). Hvis du ikke kan tilgå sider på nettet er det dit internet der er problemet og du skal tage fat i din internet udbyder.
Når du igen har forbindelse til internettet, så genstart programmet og problemet burde være løst.

Hvis produktnøglen bliver afvist (manglende betaling eller lignende) så vil det også starte op i en meget begrænset version.

Hvis du bruger Autolog på firma PC og programmet er sat op til at bruge et fællesdrev eller netværksdrev så kan fejlen også skyldes at der ikke er kontakt til dette.
Programmet bør være rullet ud på brugerens maskine så det ikke er nødvendigt at taste en produktkode, men hvis der ikke er forbindelse til P-drevet vil Autolog bede om en produktkode. Luk programmet igen, se efter om P-drevet er koblet til, hvis P-drevet er der genstartes Autolog.

Hvis P-drevet IKKE er der, kontakt da Service Desk og bed dem koble dig på P-drevet, så skulle produktkoden derefter automatisk blive registreret når Autolog genstartes.