Start med at gemme den vedhæftede fil på dit skrive bord på dette link  og pak denne ud (højreklik og tryk "udpak alle").
åben herefter den nye mappe på dit skrivebord og dobbeltklik på filen "setup.exe"

• Når den begynder at overføre filerne kan den godt finde på at stoppe ved 80-90% på windows 10.
• Hvis dette sker skal man benytte en anden metode
• Hold Ctrl+Alt nede og tryk på Delete
• Åben herefter joblisten
• Spot den proces der hedder "Windows installer"
• Marker denne og tryk på afslut job
• Når dette er gjort skal du trykke på "se flere oplysninger" - stadig inde i joblisten
• Scroll ned til du når til W og find endnu en windows installer
• Der vil være 2 men det er blot den øverste der skal afsluttes på samme måde som før
• Når alle installerne er lukket skal joblisten lukkes ned - vi skal nu ind og starte programmet fra filerne.
• Åben "stifinder" og tryk på computer ude i venstre side
• Tryk her ind på henholdsvis C drev - programmer(x86) - Autolog - Autolog
• Når du er i autolog mappen skal du højreklikke på ikonet "Autolog.exe"(for nogen hedder den ikke "exe" men ligner bare et autolog ikon) og "kør som administrator" (dette skal gøres 2 gange da det er en ny installation)

• Du vil måske blive spurgt om du vil installere for alle brugere eller kun dig, DET ER VIGTIGT at du her vælger KUN MIG

• Programmet burde nu åbne med en opsætningsguide og skulle virke fint efterfølgende

• For at få ikonet ud på skrivebordet skal du tilbage til autolog filmappen
• Her højreklikkes der igen på autolog.exe ikonet - send til - skrivebord(opret genvej)
• Nu burde programmet virke og ligge på skrivebordet

AutologSetup.exe

AutologSetup.rar