Gendanne data:

Hvis dit autolog program giver beskeden "vil du gendanne data" og stadig ikke kan åbnes efterfølgende, følg denne guide:

• Start med at trykke på windowstast + r. Der skulle gerne komme et søgefelt frem.
  • Skriv her i søgefeltet "%appdata%"

• Nu skulle du gerne komme ind i "roaming mappen".
  • Tryk nu 1 gang tilbage ved at klikke på "AppData" som vist på billede.

• Tryk videre på "local - autolog - autolog.exe - autolog (version med højeste værdier)
  • Nu skulle du gerne se en fil der hedder "user.config"

• Højre klik på filen og omdøb den til "user.config.old"

Prøv at åbne programmet igen og se om du kan komme ind.
Hvis den stadig spørger om at gendanne data, så læs videre.

• Gå ind i appdata på samme måde som beskrevet før (windowstast + r)
  • Nu er du på "roaming" igen
  • Tryk nu på "autolog - xml "
  • Her ses følgende:
  • Person.xml
  • Satser.xml
  • Variabel.xml
  • Disse filer skal erstattes med ældre filer fra "backup"
  • Start med at gå ind i "backup" og tryk på "ændringsdato i toppen for at se de nyeste backupfiler
  • Tag her henholdsvis en backupfil af: Person, Satser og Variabel. Kopier dem og sæt dem ind i xml mappen.
  • Du vil nu se, at backupfilerne har et andet navn, end de reelle xml filer.
  • Flyt de gældende xml filer ind i backupmappen ved at markere dem, kopiere dem og sætte dem ind i "backup"
  • Gå tilbage til xml mappen og omdøb de flyttede backupfiler til: Person.xml, Satser.xml og Variabel.xml
  • Når de har fået dette navn er de gældende.
  • Når du starter programmet nu, skulle det gerne virke som det plejer.
  • Hvis du ikke kan finde ud af ovenstående og skal bruge hjælp til det - kontakt venligst egen IT-afdeling, eller kontakt autolog på 45480104 og henvis til dit ticketnummer.

Venlig hilsen,
Ecofleet support  - Jonathan Paxevanos