Køretøjer - rediger dine køretøjer

Redigering af dine køretøjer sker under:

Indstillinger - Køretøjer

Når du markerer - klikker på - det ønskede køretøj, får du mulighed for at rette køretøjets egenskaber.

Sektioner

I køretøjer kan du redigere egenskaber i forskellige sektioner, som du finder i øverste højre hjørne.

Sektion: Egenskaber

Udfyld venligst disse oplysninger, som evt. kan være en hjælp for vores supportere, hvis der opstår et teknisk problem.

• Navn - du kan give køretøjet at navn
  • Nummerplade - her kan du angive køretøjets nummerplade
  • Mærke - hvilket fabrikat er dit køretøj
  • Model - hvilken model er dit køretøj
  • Årgang - hvilken årgang er dit køretøj
  • Motor kapacitet - motor størrelse
  • Type brændstof - drivmiddel
  • Køretøjstype - motorcykel, personvogn, lastbil, etc.
  • Farve - her kan du angive farven på køretøjet
  • Standard chauffør - hvis der er en primær eller fast chauffør på køretøjet
  • iButton chauffør - hvem har sidst logget ind i køretøjet
  • Grupper - dit køretøj kan tilhøre en eller flere grupper
  • Note - beskrivelse/noter for køretøjet
  • Gennemsnitligt brændstofforbrug - i liter pr 100 km
  • Ekstern id
  • SIM nummer - nummer på det SIM kort som sidder i trackeren
  • Serienummer / IMEI nummer - nummeret på det GS;/GPRS modem som sidder i trackeren
  • Brændstof kortnummer
  • co2-udledning i gram pr kilometer
  • Partikeludledning i gram pr km
  • Ejerskab - er køretøjet et erhvervs- eller privat-ejet køretøj
  • EasyPark - benytter køretøjets EasyPark's smartphone app ?

Sektion: Arbejdstid

Her kan du angive om køretøjet skal følge organisationens/virksomhedens arbejdstider, eller om dette køretøj arbejder på specielle tider af døgnet/ugen.

Sektion: Journal

Her kan du angive om køretøjets ruter (erhverv eller privat) skal godkendes i modulet Ture, og derefter overføres til Journalen, eller om turene automatisk skal føres over i Journal og gemmes som f.eks. erhvervsture.

Sektion: Booking

Såfremt I gør anvendelse af vores Booking modul, kan man her anføre hvordan det enkelte køretøj skal optræde i bookingen.

• Køretøjet kan bookes - sæt flueben hvis køretøjet skal kunne bookes
  • Hjemplacering - i hvilket område hører køretøjet til (der kan kun være een hjemplacering)
  • Kilometerudgift - hvad koster det pr kilometer at booke/låne/leje dette køretøj
  • Timeudgift - hvad koster det pr time at booke/låne/leje dette køretøj
  • Tilgængelig for afdelinger - booking kan begrænses pr afdeling
  • Kun muligt at booke i arbejdstiden

OVERFØR BOOKNINGER

• Administrative opgaver

Sektion: Arbejdstid