M7 overvåger om den afmonteres og overvåger det interne batteri's niveau.

HÆNDELSER

Sådan sætter du hændelser op - KLIK HER

OVERVÅGNING AF BATTERI NIVEAU

M7 sender sin position 2 gange i døgnet. Med i disse data-pakker, er en information omkring batteri niveauet.

I hændelser kan du opsætte en alarm for lavt batteri niveau.

Når batteriet når 3.6 volt er batteriet ved at være helt fladt. Vi anbefaler derfor at du sætter en batteri alarm ved 3.7 volt, således du kan nå at oplade din M7 før den går helt død.

Hvis M7 når ned på 3.55 V, lukker den helt ned og sender ikke mere, så det er en god ide at få den ladet op mens tid er.

Du kan følge din M7 (husk at den kun sender 2 til 4 gange i døgnet) på Ecofleet’s brugerside:

AFMONTERING

Hændelse/event kode 100 – tracker er afmonteret

Når M7 afmonteres udsendes en alarm besked til din email:

Når du klikker på linket i emailen, vises et kort hvor alarmen er udsendt fra: