Få det bedste ud af din GPS tracker

AL-50 (passiv, instrumentbord)

AL-50 er en lille passiv tracker, dvs. at den ikke sender din position til en server mens du kører. AL-50 ligger på instrumentbordet, og indsamler GPS positioner mens du kører, men ingen kan følge dig i din færden.

Når du skal lave kørselsregnskab, så tager du AL-50 med ind til computeren, hvor du tømmer dens indhold vha Ecofleet's computer program. Når AL-50 er tømt, lægger du den tilbage i bilen.

AL-50 oplader vha et usb stik, dvs. du kan lade den op under kørsel.

AL-50 har indbyggede antenner for GPS.

Installationsvejledning
Der findes ingen installationsvejledning til selve AL-50. Du lægger den blot på instrumentbordet eller et andet bekvemt sted, hvor den kan se/fange satelliterne.

Windows computer program
AL-50 kræver en licens-nøgle (se din faktura, f.eks. XKJGT-JHBEF-KLJYG-FGTRE) og at du downloader/installerer dette windows computer program

Vi arbejder på et windows computer program, som kan overføre dine data til en online profil.

Her kan du downloade Windows drivers for AL-50.

Betjeningsvejledning
AL-50 bruges i forbindelse med en Windows computer baseret Ecofleet kørebog, Autolog (klient).

AL-50 kræver en licens-nøgle (se din faktura, f.eks. XKJGT-JHBEF-KLJYG-FGTRE) og at du downloader/installerer dette windows computer program

Du finder betjeningsvejledningen her - KLIK HER

Alarmer og Indstillinger i din profil
AL-50 har ikke mulighed for ekstra-faciliteter/indstillinger.

Ekstraudstyr / Tilbehør
USB oplader kabel samt batteri.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FM-plug4plus (selv-montering, ODB-II stik)

FM-plug4plus er en aktiv tracker, dvs. at den løbende sender din position til en server, mens dit køretøj er i bevægelse. FM-plug4plus kan således ikke alene anvendes til kørebog, men også til live-tracking, således du altid ved hvor din bil er, idet du får dine positions-data og tilhørende adresser ajourført hele tiden.

FM-plug4plus har indbyggede antenner for GPS og GSM.

FM-plug4plus kan ikke tilbyde chauffør genkendelse, f.eks. ved login med kort eller polet, og kan ikke tilkobles eksternt udstyr, som f.eks. privat-knap, temperatur-sensor, can bus, m.m.

Installationsvejledning
For detaljer omkring montering af FM-plug4plus - KLIK HER.

Betjeningsvejledning
Såfremt du anvender denne GPS tracker i forbindelse med en Autolog kørebog, finder du betjeningsvejledningen her - KLIK HER

Såfremt du anvender denne GPS tracker i forbindelse med et Ecofleet Flådestyringssystem, kan du få modul baseret hjælp her.

Smartphone app
Android & IOS - KLIK HER

Alarmer og Indstillinger i din profil
Såfremt du har et Ecofleet Flådestyringssystem, kan du få modul baseret hjælp.
F.eks kan du ændre din email og dit password under indstillinger. Modulet Hændelser giver mulighed for at du kan få en email alarm ved forskellige tilstande/situationer. Modulet Påmindelser giver mulighed for at du kan få en email når din bil skal til service, eller når en maskine har kørt et vist antal timer.

Modul baseret hjælp her - KLIK HER

Ekstraudstyr / Tilbehør
Vi tilbyder forskelligt ekstraudstyr/tilbehør til din FM-plug4plus - KLIK HER.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FM-eco4light (skjult fastmontering)

FM-eco4light er en aktiv tracker, dvs. at den løbende sender din position til en server mens dit køretøj er i bevægelse. FM-eco4light kan således ikke alene anvendes til kørebog, men også til live-tracking og flådestyring, således du altid ved hvor din bil er, og således du får din lokations-data og tilhørende adresser ajourført hele tiden.

FM-1100 har indbyggede antenner for GPS og GSM.

FM-eco4light kan tilbyde chauffør genkendelse, f.eks. ved login med kort eller polet. FM-plug4plus kan tilkobles eksternt udstyr, som f.eks. RFID reader, privat-knap, temperatur-sensor, m.m.

Installationsvejledning
For detaljer omkring montering af FM-eco4light - KLIK HER.

Betjeningsvejledning
Såfremt du anvender denne GPS tracker i forbindelse med en Autolog kørebog, finder du betjeningsvejledningen her - KLIK HER

Såfremt du anvender denne GPS tracker i forbindelse med et Ecofleet Flådestyringssystem, kan du få modul baseret hjælp her.

Smartphone app
Android & IOS - KLIK HER

Alarmer og Indstillinger i din profil
Såfremt du har et Ecofleet Flådestyringssystem, kan du få modul baseret hjælp. F.eks kan du ændre din email og dit password under indstillinger. Modulet Hændelser giver mulighed for at du kan få en email alarm ved forskellige tilstande/situationer. Modulet Påmindelser giver mulighed for at du kan få en email når din bil skal til service, eller når en maskine har kørt et vist antal timer.

Modul baseret hjælp her - KLIK HER

Ekstraudstyr / Tilbehør
Vi tilbyder forskelligt ekstraudstyr/tilbehør til din FM-eco4light - KLIK HER.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FM-1100,  (skjult fastmontering)

FM-1100 er en aktiv tracker, dvs. at den løbende sender din position til en server mens dit køretøj er i bevægelse. FM-eco4light kan således ikke alene anvendes til kørebog, men også til live-tracking og flådestyring, således du altid ved hvor din bil er, og således du får din lokations-data og tilhørende adresser ajourført hele tiden.

FM-1100 har eksterne antenner for GPS og GSM.

FM-1100 kan tilbyde chauffør genkendelse, f.eks. ved login med kort eller polet, og kan tilkobles eksternt udstyr, som f.eks. RFID reader, privat-knap, temperatur-sensor, m.m.

Installationsvejledning
For detaljer omkring montering af FM-1100 - KLIK HER.

Betjeningsvejledning
Såfremt du anvender denne GPS tracker i forbindelse med en Autolog kørebog, finder du betjeningsvejledningen her - KLIK HER

Såfremt du anvender denne GPS tracker i forbindelse med et Ecofleet Flådestyringssystem, kan du få modul baseret hjælp her.

Smartphone app
Android & IOS - KLIK HER

Alarmer og Indstillinger i din profil
Såfremt du har et Ecofleet Flådestyringssystem, kan du få modul baseret hjælp. F.eks kan du ændre din email og dit password under indstillinger. Modulet Hændelser giver mulighed for at du kan få en email alarm ved forskellige tilstande/situationer. Modulet Påmindelser giver mulighed for at du kan få en email når din bil skal til service, eller når en maskine har kørt et vist antal timer.

Modul baseret hjælp her - KLIK HER

Ekstraudstyr / Tilbehør
Vi tilbyder forskelligt ekstraudstyr/tilbehør til din FM-1100 - KLIK HER.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FM-1202 / FM-1204 (skjult fastmontering)

FM-1202/FM-1204 er en aktiv tracker, dvs. at den løbende sender din position til en server mens dit køretøj er i bevægelse. FM-1202/FM-1204 kan således ikke alene anvendes til kørebog, men også til live-tracking og flådestyring, således du altid ved hvor din bil er, og således du får din lokations-data og tilhørende adresser ajourført hele tiden.

FM-1202/FM-1204 har indbyggede antenner for GPS og GSM.

Installationsvejledning
For detaljer omkring montering af FM-1202 - kontakt Ecofleet SOS afdeling.

Betjeningsvejledning
Såfremt du anvender denne GPS tracker i forbindelse med en Autolog kørebog, finder du betjeningsvejledningen her - KLIK HER

Såfremt du anvender denne GPS tracker i forbindelse med et Ecofleet Flådestyringssystem, kan du få modul baseret hjælp her.

Smartphone app
Android & IOS - KLIK HER

Alarmer og Indstillinger i din profil
Såfremt du har et Ecofleet Flådestyringssystem, kan du få modul baseret hjælp. F.eks kan du ændre din email og dit password under indstillinger. Modulet Hændelser giver mulighed for at du kan få en email alarm ved forskellige tilstande/situationer. Modulet Påmindelser giver mulighed for at du kan få en email når din bil skal til service, eller når en maskine har kørt et vist antal timer.

Modul baseret hjælp her - KLIK HER

Ekstraudstyr / Tilbehør
Vi tilbyder forskelligt ekstraudstyr/tilbehør til din FM-1202/FM-1204 - KLIK HER.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VT-10 (skjult fastmontering, forsikringsgodkendt)

VT-10 er en aktiv tracker, dvs. at den løbende sender din position til en server mens dit køretøj er i bevægelse. VT-10 kan således ikke alene anvendes til kørebog, men også til live-tracking og flådestyring, således du altid ved hvor din bil er, og således du får din lokations-data og tilhørende adresser ajourført hele tiden.

VT-10 har eksterne antenner for GPS og GSM.

VT-10 er forsikringsgodkendt

Installationsvejledning
For detaljer omkring montering af VT-10 - KLIK HER.

Betjeningsvejledning
Såfremt du anvender denne GPS tracker i forbindelse med en Autolog kørebog, finder du betjeningsvejledningen her - KLIK HER

Såfremt du anvender denne GPS tracker i forbindelse med et Ecofleet Flådestyringssystem, kan du få modul baseret hjælp her.

Smartphone app
Android & IOS - KLIK HER

Alarmer og Indstillinger i din profil
Såfremt du har et Ecofleet Flådestyringssystem, kan du få modul baseret hjælp. F.eks kan du ændre din email og dit password under indstillinger. Modulet Hændelser giver mulighed for at du kan få en email alarm ved forskellige tilstande/situationer. Modulet Påmindelser giver mulighed for at du kan få en email når din bil skal til service, eller når en maskine har kørt et vist antal timer.

Modul baseret hjælp her - KLIK HER

Ekstraudstyr / Tilbehør
Vi tilbyder forskelligt ekstraudstyr/tilbehør til din VT-10 - KLIK HER.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VT-10 DIY (selv-montering)

VT-10 DIY er en aktiv tracker, dvs. at den løbende sender din position til en server mens dit køretøj er i bevægelse. VT-10 DIY kan således ikke alene anvendes til kørebog, men også til live-tracking og flådestyring, således du altid ved hvor din bil er, og således du får din lokations-data og tilhørende adresser ajourført hele tiden.

VT-10 DIY har eksterne antenner for GPS og GSM.

VT-10 DIY er ikke forsikringsgodkendt.

Installationsvejledning
For detaljer omkring montering af VT-10 DIY - KLIK HER.

Betjeningsvejledning
Såfremt du anvender denne GPS tracker i forbindelse med en Autolog kørebog, finder du betjeningsvejledningen her - KLIK HER

Såfremt du anvender denne GPS tracker i forbindelse med et Ecofleet Flådestyringssystem, kan du få modul baseret hjælp her.

Smartphone app
Android & IOS - KLIK HER

Alarmer og Indstillinger i din profil
Såfremt du har et Ecofleet Flådestyringssystem, kan du få modul baseret hjælp. F.eks kan du ændre din email og dit password under indstillinger. Modulet Hændelser giver mulighed for at du kan få en email alarm ved forskellige tilstande/situationer. Modulet Påmindelser giver mulighed for at du kan få en email når din bil skal til service, eller når en maskine har kørt et vist antal timer.

Modul baseret hjælp her - KLIK HER

Ekstraudstyr / Tilbehør
Vi tilbyder forskelligt ekstraudstyr/tilbehør til din VT-10 DIY - KLIK HER.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

M7 (selv-montering)

M7, er en magnetisk tracker til overvågning af containere og andre stillestående objekter med magnetisk overflade. Med standard opsætning, sender M7'eren 2 gange i døgnet og fortæller hvor objektet befinder sig, men kan konfigureres til at sende hver 10. sekund, så længe den er i bevægelse, således den kan følges.

M7 har indbyggede antenner for GPS og GSM.

Installationsvejledning
For detaljer omkring montering af M7 - KLIK HER.

Betjeningsvejledning
Såfremt du anvender denne GPS tracker i forbindelse med en Autolog kørebog, finder du betjeningsvejledningen her - KLIK HER

Såfremt du anvender denne GPS tracker i forbindelse med et Ecofleet Flådestyringssystem, kan du få modul baseret hjælp her.

Smartphone app
Android & IOS - KLIK HER

Alarmer og Indstillinger i din profil
Såfremt du har et Ecofleet Flådestyringssystem, kan du få modul baseret hjælp. F.eks kan du ændre din email og dit password under indstillinger. Modulet Hændelser giver mulighed for at du kan få en email alarm ved forskellige tilstande/situationer.

Modul baseret hjælp her - KLIK HER

Ekstraudstyr / Tilbehør
Vi tilbyder ikke ekstraudstyr/tilbehør til din M7.