Denne side hjælper dig hurtigt igang.

Formålet med denne startside, er at gøre dig i stand til hurtigt at komme igang.

Du finder endnu mere hjælp og flere oplysninger omkring login, glemt password, åbningstider, support, vores smartphone app, etc. på vores introduktions-side - KLIK HER

Hvilket produkt og tracker har du købt ?

Autolog kørebog med tracker i OBD stikket
GPS trackeren kaldet "FM-plug4plus", er et gør-det-selv produkt, som ofte anvendes i forbindelse med en privat kørebog.

Montering af "FM-plug4plus" i OBD servicestikket - KLIK HER

Opstarthjælp - KLIK HER

Autolog kørebog med tracker monteret på bilens akkumulator
GPS trackeren kaldet "VT-10 DIY", er et "gør-det-selv" produkt, som ofte anvendes i forbindelse med en privat kørebog.

Montering af "VT-10 DIY" på bilens akkumulator - KLIK HER

Opstarthjælp - KLIK HER

Velkommen   Åbningstider og telefonnummer,
hjemmesiden og support siderne,
Login og glemt password,
Ændring af email og password,
Facebook, LinkedIn,
Webinarer, Nyhedsbreve

Få det bedste ud af din GPS tracker

Hvilken tracker har du købt ?
Hvordan er den monteret ?
Betjeningsvejledning
Hvilke indstillinger i din profil kan du få glæde af ?

Ecofleet smartphone app   Få adgang til dit system, uanset hvor du er - KLIK HER

Sådan flytter du en GPS tracker til et andet køretøj - KLIK HER

Webinar, gratis undervisning   Her kan du tilmelde dig - KLIK HER