Når du har logget ind, fremkommer et skærmbillede med en mørkeblå top-menu.

Den mørkeblå top-menu, er der hvor du arbejder i det daglige.

I denne mørkeblå top-menu, finder du ude til højre et modul kaldet "indstillinger", som er det modul, hvor du justerer/ændrer parametre, som bevirker hvordan dit system fungerer i modulerne i topmenuen.

Du finder indstillinger til højre i top menuen:

Når du klikker på "Indstillinger", fremkommer en lysegrå under-menu.

Top-menu
Under-menu