Velkommen til Ecofleet - åbningstider, telefon, support, etc.

TAK, fordi du handlede med Ecofleet.

Vi håber, at du er tilfreds med dine varer. Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på:

Ecofleet Danmark Aps Åbningstider
Blokken 19 Mandag – Torsdag  09.00 – 16.00
3460 Birkerød Fredag  09.00 – 15.00
  Lørdag/Søndag  Lukket
Salg/Kundeservice
Tlf .: +45 4548 0104 Hjemmeside http://ecofleet.com
Email: support@ecofleet.dk Supportside http://support.ecofleet.com

Er du ny kunde ?

Der kan være mange ting, du som ny kunde eller som køber af et nyt produkt, skal forholde dig til.
Vi sidder klar til at hjælpe, men læs venligst hele denne side, så får du den bedste start.

Login, Glemt password

For at komme i gang med at bruge dit Ecofleet SeeMe system, (se køretøjers placering, trække rapporter, etc.), skal du åbne en internet browser. Vi anbefaler dig at bruge Google Chrome for bedste funktionalitet.

Ikke endnu, men når du har læst hele denne side, så gå ind på:

• http://ecofleet.dk og login med tilsendte brugernavn og password.
  • Har du glemt dit password, gå til vores support side, og klik på "glemt password".

Ændringer af email og password

Når du er logget ind i Ecofleet SeeMe, kan du ændre dit password og din email under indstillinger.

En hurtig præsentation af skærmbilledet når du logger ind

Skærmbilledet er delt ind i nogle sektioner (se billeder herunder).

Øverst i top menuen har du det, vi kalder modulerne.

Har du købt en "ren kørebog", så ser du kun kørebogs modulet og kan tilkøbe flere moduler.

Få mere hjælp til de enkelte moduler på vores support side under
"software og vejledninger / Software, modul baseret hjælp"

• Moduler: Når du klikker/vælger et modul, skifter skærmbilledet under top menuen.
  • Køretøjer: Her vælger du de/det køretøj som du vil se på hovedkortet.
  • Lille kort: Her ser du et nærbillede at et specifikt valgt køretøj.
  • Periode: Her sætter du den periode for hvilken du vil se data
  • Hovedkort: Her ser du f.eks. ruten.
  • Data: Her kan du se hastigheder, tænding on/off, etc.

Brugervejledninger / Videoer / Installationsvejledninger

Brugervejledninger og videoer for det enkelte modul, finder du på vores support side under "software og vejledninger".

Installationsvejledninger for vores GPS trackere, finder du på vores support side under "hardware og tilbehør".

Support

Hvis du har et problem eller et spørgsmål, kan du sende en email til vores kundeservice. Din henvendelse får automatisk oprettet et sagsnummer - også kaldet en ticket - som straks returneres til dig.

Når vi besvarer din henvendelse pr email, så optræder dette nummer i emailen, således du kan se, at det er den rigtige henvendelse der besvares. Besvarer du en mail fra os, omhandlende dette sagsnummer, så åbnes sagen automatisk hos os.

Hvis du evt. ringer til os angående denne sag, så oplys venligst sagsnummeret, hvorved vi hurtigt finde sagen frem.

Har du problemer med en vare ?

Støder du på problemer med en vare, eller er du ikke tilfreds med det leverede ? - så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os vores kundeservice, således vi kan udbedre eventuelle fejl eller misforståelser.

Hvis du sender en vare retur, er det meget vigtigt, at du medsender ordrenummer eller fakturanummer, og skriver hvad du ønsker gjort ved varerne (ombytning, fortrydelse eller andet). Husk, at varerne skal være ubrugte og i original emballage.

Returnering af varer skal ske til vores adresse.

Ved eventuel refundering af et køb, bliver pengene tilbageført til din bankkonto eller modregnet i en senere ordre.

Undervisning

Vi håber at du vil opleve, at Ecofleet er rimelig let at bruge. Da vi ønsker at du får det optimale ud af systemet, kan vi tilbyde at arrangere undervisning af 2-10 brugere her i huset, eller hos Jer, hvor vi gennemgår systemet og Jeres muligheder og snakker yderligere om jeres behov.

Har dette interesse, så kontakt venligst vores kundeservice.

Webinar

Med jævne mellemrum. tilbyder vi et webinar, som er et online kursus, hvor du anonymt, men i en gruppe andre deltagere, modtager undervisning fra en af vores teknikere, over nettet og direkte hjem på din skærm.

Har dette interesse, så kontakt venligst vores kundeservice. Webinar kræver bindende tilmelding i forvejen.

Ris, ros, forslag m.m.

Hvis du har ris eller ros til den måde, hvorpå vi behandler vores kunder, ordrer eller varer, eller har du i øvrigt gode ideer, tips eller forslag til ting, som vi kan gøre anderledes/bedre, er du velkommen til at kontakte kundeservice.

Sociale medier

Følg os på Facebook og LinkedIn og bliv løbende opdateret med nyheder, nye produkter, tilbud, sjove historie, konkurrencer m.m.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

Bliv opdateret på vores løsninger og produkter, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og få tilbud, konkurrencer, relevante nyheder og sjove historier direkte i din indbakke.

Tilmeld dig ved at skrive en mail til newsletter@ecofleet.dk