Påmindelser – dato, km-tæller eller arbejdstimer

Påmindelser er et modul som skal hjælpe dig til at overholde f.eks service, ved at der sættes nogle grænser op, som f.eks. dato, km-stand eller timer.

Når en af disse grænser overskrides, farves påmindelsen rød og der sendes en email.

Røde påmindelser kan ikke redigeres. De kan bekræftes og markeres som udført.

Ønsker du at gentage en reminder, f.eks. om 250 timer, så er det bedste at oprette en ny påmindelse. På denne måde gemmer du historien for det enkelte køretøj.

1. Log in på din konto

2. I top-menuen, klik på ”Påmindelser”:

3. Øverst i venstre side af under-menuen, klik på ”Opret ny”.

4. I højre side af under-menuen, opretter du påmindelsen.

Udfyld en beskrivelse
    Vælg køretøj
    Vælg kriterier for påmindelsen (dato, kilometertæller, arbejdstid)

Indtast den email som modtage påmindelsen.

5. Husk at klikke GEM