Påmindelser – dato, km-tæller eller arbejdstimer

Påmindelser er et modul som skal hjælpe dig til at overholde f.eks service, ved at der sættes nogle grænser op, som f.eks. dato, km-stand eller timer.

En påmindelse kan opsættes med intervaller, således påmindelsen gentager sig selv, med de angivne mellemrum.

• Hvis du f.eks. har sat både en kilometer grænse og en dato, så vil en af disse kriterier kommer før den anden og sætte påmindelsens status til TODO.
  • Det skal bemærkes at hvis blot EEN af påmindelsens grænser overskrides, så ændres påmindelses status til TODO, og der sendes en email/sms med den ønskede kommentar.
  • Så længe påmindelsens status er TODO, så afventer påmindelsen at du markerer denne påmindelse som værende UDFØRT, før der oprettes en ny påmindelse baseret på intervallet.
  • Dette sikrer f.eks, at et service besøg ikke blot gentages for hver 10.000 km, men at den næste påmindelse oprettes 10.000 km EFTER du har bekræftet at service ren faktisk er udført.

Sådan opsætter du en påmindelse:

1. Log in på din konto

2. I top-menuen, klik på ”Påmindelser”:

3. Øverst i venstre side af under-menuen, klik på ”Opret ny”.

4. I højre side af under-menuen, opretter du påmindelsen.

Vælg Køretøj
    Udfyld en beskrivelse
    Indtast den email/sms som skal modtage påmindelsen.
    Indtast en kommentar

5. Vælg kriterier for påmindelsen (dato, kilometertæller, arbejdstid) - samt evt. intervaller.

6. Husk at klikke GEM