Personer - sådan opretter du en person

Sådan opretter du en person

Oprettelse og vedligeholdelse af personer, varetages af kunden i hans Ecofleet SeeMe konto.

1. log ind på profilen.

2. Klik på indstillinger til højre i top menuen:
  3. Klik på personer i undermenuen:

4. Klik på ny person i øverste venstre hjørne af undermenuen:

5. Udfyld:

email altid en god ide, men kun nødvendig hvis brugere skal kunne logge ind
    Fornavn påkrævet
    Efternavn påkrævet
    Person ID F.eks. internt nummer
    Telefonnummer Husk landekode foran nummeret (Danmark = +45)
    Afdeling Vælg mellem de oprettede afdelinger
    Ekstern id F.eks. initialer
    ER BRUGER Afkryds, hvis vedkommende skal kunne logge ind
    Password Påkrævet, hvis vedkommende skal kunne logge ind
    Generer nyt password Generer et sikkert password (1)
    ER CHAUFFØR Afkryds, hvis vedkommende er chauffør
    ID nøgle Her indtastes vedkommendes login/kort/polet nummer (2)
    HAR KOMPETENCER Afkryds hvis du ønsker at tilføje personen kompetencer
    ROLLER Afkryds vedkommendes rolle (3)
    KØRETØJER Vælg hvilke køretøjer vedkommende må kunne se når der logges ind
      PS: Hvis denne person, skal være chauffør på et køretøj, så skal dette angives under Indstillinger / køretøjer.
    GEM  Husk at klikke på GEM knappen for at gemme.

(1) Når du klikker GEM sendes passwordet automatisk til emailen.
    (2) Bemærk at kortnummer opsætning skal være afklaret med Ecofleeet ProjektLeder
    (3) Det anbefales kun at brugeren kun har 1 rolle, for at mindske forvirring

6. Angående AFDELINGER - KLIK HER

Angående KOMPETENCER - KLIK HER

Angående ROLLER - KLIK HER

Angående KORTNUMRE - KLIK HER

Angående KØRETØJER - KLIK HER

Angående KØRETØJSGRUPPER - KLIK HER