VT-10 overvåger sin strømforsyning og dens eget interne back-up batteri. Ved spændings-problemer genereres en række alarmer (kaldet hændelser). Disse hændelser sendes straks til vores server, som kan omsætte dem sms/email advarsler til kunden. (Anvendelsen af SMS er forbundet med et ekstragebyr.)

BEMÆRK

Strømforsyningen er ikke altid taget direkte på batteriet. Den kan være taget et sted hvor bilen slukker for strømmen. Dette bør rettes, således strømmen tages et sted hvor bilen ikke slukker. På biler som slukker for strømmen kommer der typisk først en hændelse 41. Hvis strømmen fra batteriet er væk længe nok, kommer der evt. også en hændelse 46. Når strømmen kommer tilbage, optræder hændelse 43. Hændelse 47 kommer typisk efter hændelse 43, eller senere når det interne batteri er ladet op.

HÆNDELSER

Sådan sætter du hændelser op - KLIK HER

Hændelse/event kode 40 – hvis strømforsyningen er under 11,5 volt, i mere end 3 minutter
Hændelse/event kode 42 – hvis strømforsyningen er over 11,5 volt, i mere end 30 minutter

Hændelse/event kode 41 – hvis strømforsyningen er under 5 volt, i mere end 5 sekunder
Hændelse/event kode 43 – hvis strømforsyningen er over 7,5 volt

Hændelse/event kode 46 – hvis det interne batteri er under 3,7 volt i 1 minut
Hændelse/event kode 47 – hvis det interne batteri er over 4 volt eller over 3,7 volt i 30 minutter