Udskiftning af GPS i eksisterende eller nyt køretøj

• Denne guide er tiltænkt montører der skal registrere en ny GPS enhed i et køretøj der allerede eksisterer i Ecofleet systemet. Dvs. udskifter en gammel GPS enhed med en ny.
  • Proceduren vil opdatere GPS enheden i Ecofleet systemet, samtidig med at data fra den gamle GPS enhed bibeholdes på køretøjet og chaufføren.
  • Udskiftningen registreres via websiden: http://install.seeme.eu/
  • For at kunne logge ind skal du have en PIN kode. Den vil være udleveret af Ecofleet supporten til autoriserede montører.
  • Er du privat bruger vil Ecofleet Kundeservice have registreret udskiftningen for dig.

Procedure

1. Login på http://install.seeme.eu/
  2. Tast din PIN.

1. Søg det gamle IMEI GPS nummer som skal udskiftes eller søg på køretøjets nummerplade (forudsat det er registreret i Ecofleet)
  2. Klik på 'Device Change'.
  3. Tast det nye IMEI GPS nummer for den nye GPS enhed som nu er installeret i køretøjet.

1. Hvis det nye nummer findes vil det blive vist med 'Device Serial' , 'Device make' og 'SIM number', i så fald tryk på 'Save changes'. Hvis det ikke findes, så udfyld de tre felter med informationer fra GPS enheden og dernæst tryk ’Save’.
  2. Når enheden er udskiftet og registreret, så start bilen og valider at der kommer data korrekt ind i systemet.

8. Hvis data kommer korrekt ind I systemet afsluttes registreringen ved at trykke på 'Installation report'.

--------------------------------------

Flyt af tidligere installeret GPS enhed til nyt køretøj

Denne del af vejledningen informerer om hvordan man registrerer en GPS enhed der tidligere har været anvendt, men som nu flyttes til et andet køretøj. Fx. det gamle køretøj er blevet solgt, GPS enheden er afmonteret og skal ny monteres på ny I et nyt køretøj.

Registreringen sker i 2 faser:

• Terminering af det gamle køretøj i Ecofleet
  • Oprettelse af det nye køretøj og GPS (tilsvarende første del af dette dokument)

Fase 1 – Terminering af GPS i det gamle køretøj

Klik nu på knappen ’demontage’ report

Fase 2 – registrer det nye object (GPS) for det nye køretøj

Valider at der kommer data ind i systemet

Klik på ‘installation report’ og afslut