Download ny version af computer kørebog, Autolog programmet

Her er en lille guide til installation af computer kørebog Autolog programmet:

1. Download og kør nyeste version af installations filen her DOWNLOAD
  2. Nr programmet starter op, spørges efter din produkt nøgle, som er 4 grupper af 5 cifre, delt med bindestreger.
    Nøglen optræder på din faktura. f.eks. XKJGT-JHBEF-KLJYG-FGTRE.
  3. Programmet vil bagefter spørge efter forskellige oplysninger: nummerplade, hjemme adresse, firma adresse, CPR nummer og navn (Udfyld så vidt muligt, de korrekte oplysninger med det samme, lad ikke cpr eller nummerpladen forblive tomme, da dette kan skabe problemer senere.)
  4. Færdiggør registreringen og tryk "OK" - derefter kan du starte Autolog programmet

Du kan også med fordel se nogle video guides til programmet på vores Youtube kanal.

Klik på dette LINK

Sådan ser skærmbilledet ud: