En fejlbesked med teksten ’System.DBNULL’ kan ikke konverteres til typen ’System.String’ kan løses på følgende måde:

Tryk på Virksomhed

Fjern den/de brugere som har tomme felter:

Billedet eksemplet nedenfor viser, at anden linje og sidste linje har tomme felter, den sidste række må dog godt have tomme felter og er derfor i orden.

Den anden linje skal dog fjernes da den bliver set af programmet som en Bruger, men da felterne ikke er udfyldt giver den fejl (DBNULL fejl).

Du fjerner en bruger ved at vælge rækken:

Tryk på den grå kant til venstre for CPR nummer, det er vist med en blå firkant på billedet.

For at fjerne linjen skal man linjen være markeret rød hvilket den gør når man trykker på den grå kant til venstre for CPR og derefter trykkes der DELETE eller DEL på tastaturet for at slette linjen.

Hvis Bruger ikke har en tom linie, kan problemet ligger i Nummerplade listen eller Ærinde listen smo måske har en tom linie. Slet på samme måde de tomme linier der.

Venlig hilsen

Ecofleet Kundeservice