Tilad pop-ups i Internet Explorer (Windows)

Når et websted forsøger at lancere en ny pop-up vindue, kan du se dialogbokse advare dig om pop-up-vinduer, der er blevet blokeret.

Du kan godt tillade pop-ups, ved at gøre følgende;

1. I din computer, åben Internet Explorer
  2. Gå til den webside, du vil tillade pop-ups
  3. I Internet Explorer adressefelt, fremhæve hele web-adressen på den aktuelle side, så højreklik og vælg kommandoen Kopier
  4. Fra menuen Funktioner, vælg Internet Indstillinger. Der åbnes en dialogboks
  5. Klik på fanen Privatliv
  6. Under pop-up vinduer sikrer Tillad pop-up vinduer afkrydsningsfeltet er markere
  7. Klik derefter på Indstillinger. Der åbnes en dialogboks Indstillinger
  8. I "Adresse på websted" felt, skal du højreklikke og vælge kommandoen Sæt ind

Bruger du en anden browser end Internet Explorer, så se listen over de andre browser her.