Tillad pop-ups i Microsoft Edge (kun Windows 10)

Bemærk: Som 1. juni 2016 Microsoft Edge er ikke en officielt understøttet webbrowser.

Du kan godt tillade pop-ups i Microsoft Edge ved at gøre følgende;

1. I din computer, åben Windows 10
  2. Klik på ikonet ellipse (...) i det øverste højre hjørne af din browser, og klik derefter på Indstillinger
  3. I afsnittet Avancerede indstillinger, klik på Vis avancerede indstillinger
  4. Nede i Blokerer pop-ups afsnittet, klik på Fra. Pop-ups er nu tilladt

Bemærk: Hvis du er bekymret for at tillade pop-ups globalt for alle websteder, som du browser, overvej at bruge en anden webbrowser, der tillader website undtagelser såsom Chrome eller Firefox.

Bruger du en anden browser end Chrome, så se listen over de andre browser her.