Her kan du kontakte Ecofleet kundeservice, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Nå du sender os en henvendelse, returnerer vi et sagsnummer (også kaldet ticket nummer), som vi skal bede dig oplyse, hvis du senere henvender dig angående samme sag.

Beskriv venligst så mange detaljer som muligt i din henvendelse, således vi kan forberede os bedst muligt, før vi kontakter dig eller løser et problem:

F.eks. registeringsnummeret på det køretøj, som du henvender dig omkring.

En supporter i vores kundeservice, vil besvare din henvendelse snarest muligt.

Du opretter en support sag hos os ved at klikke på nedenstående link:

Opret supportsag