----------------------------------------------------------------------------------------

VT-10 GPS enheden er testet og certificeret af DELTA og lever dermed op til kravene fra Forsikring & Pension til sporing af køretøjer (forudsætter at enheden monteres af en af Ecofleet autoriseret montør).

Montering af GPS

Før du sætter stikket i GPS enheden, monter da tre ledninger som beskrevet nedenfor.

• RØD ledning til konstant strøm
  • SORT ledning til stel
  • HVID ledning til tænding (kaldet klemme 15)

Kontroller installationen

Når du har monteret enheden, men INDEN du lukker af, skal du kontrollere GPS/GSM status, dvs. om enheden har fat i satellitterne og GSM nettet.

Du kan teste enheden ved at spore den på tracking.ecofleet.dk i menuen LIVE TRACKING. Indtast enhedens tracking nr. (IMEI nr – står på kassen).

Du kan også teste enheden ved at sende en SMS med teksten ’status’ til SIM kortet i enheden. Tlf. står på kassen. Enheden vil så returnere en SMS med følgende information:

013226005616327 <-- IMEI
Lat:55.834501 <-- gps position latitude
Lon:12.410051 <-- gps position logitude
Sat:4 <-- antal satellitter
Spd:0 <-- bilens hastighed
I:1000 <-- alle fire digitale input, nr 1 fra venstre, se nederst
O:0100 <-- alle fire digitale output, nr 1 fra venstre, se nederst
GSM:31 <-- styrken på gsm signalet
GPRS:1 <-- 1 indikerer at der er oprettet internetforbindelse
PW:12.04V/4.17V <-- spænding på bilbatteri (tændingsledningen) / spænding på internt batteri

Digitale input:
1: tænding
2: alkohol alarm
3: ikke benyttet
4: ikke benyttet

Digitale output:
1: business (ved brug af fjernbetjening)
2: privat (ved brug af fjernbetjening)
3: ikke benyttet
4: ikke benyttet

Online registrering af installationen og test af positionen & data

Er du privatkunde og har valgt selv at montere, kan du se bort fra nedenstående. Vær dog opmærksom på, at der SKAL en autoriseret montør til, hvis monteringen skal være forsikringsgodkendt!

Monteringen SKAL altid afsluttes med en installationserklæring! Som autoriseret montør har du login til online registrering via websiden http://install.seeme.eu