Det er en GPS modtager, ikke at forveksle med fx en Garmin eller TomTom enhed. En Autolog GPS er udelukkende beregnet til at modtage GPS data for kørslen med henblik på at lave en kørebog

Man kan IKKE bruge enheden til at finde vej som med en Garmin!

Vi har 2 typer af enheder, passiv og aktiv. Den passive enhed, opsamler GPS data og skal forbindes til en PC for at levere data til systemet.
Den Aktive enhed er fast placeret i bilen og overførere data, via mobilmasterne til Autolog systemet.

Til venstre en aktiv enhed og til højre en passiv