Ændre virksomhedsadresse/virksomhedsnavn

Hej,

For at ændre enten virksomhedsadresse eller virksomhedsnavn følg denne guide:

Sørg først lige for at autolog programmet ikke er åbent.

• Start med at trykke på windowstast + r. Der skulle gerne komme et søgefelt frem.
  • Skriv her i søgefeltet "%appdata%"
  • Du vil nu komme ind i Roaming mappen
  • Tryk på "autolog" og herefter "xml"
  • Inde i denne mappe skal der højre klikkes på "Variabel.xml" og trykkes på åben med (vælg notesblok).
  • Når denne fil er åbnet, vil du se en masse tekst der med garanti vil se forvirrende ud. Men det er her hvor både virksomhedsnavn -og adresse kan ændres.
  • Rediger i disse felter (angivet med pilene på billedet)
    Man må ikke fjerne <Virksomhedsnavn> og </virksomhedsnavn>, det samme er gældende for Virksomhedsadresse.
    Kun teksten i mellem må rettes.
  • For at gemme disse ændringer, hold ctrl-tasten nede og tryk på "S" samtidig. Der kommer ikke nogen visuel indikation på at filen er gemt.
  • Luk herefter filen ned og start autolog op.
  • For at kontrollere om du har gjort det rigtigt, tryk nu på "virksomhed".
  • Her vil både virksomhedsnavn og adresse kunne ses.