Samarbejdet med Minuba, sker gennem Ecofleet’s API - Minuba trækker data fra Ecofleet.

******************************

På Ecofleet’s side:

En Ecofleet kunde skal først have oprettet en API bruger i Reseller. Her et eksempel fra XxXxXx – hvor alle data er udvisket af sikkerhedshensyn.

******************************

På Minuba’s side:

På Minuba’s side skal kunden indtaste denne API nøgle i sin MINUBA profil.

Når API nøglen indtastes i kundens MINUBA profil, og der trykkes GEM, trækkes listen af kundens køretøjer fra Ecofleet, således kunden kan se, at API nøglen fungerer. Vi har ikke et skærmdump fra en MINUBA kunde profil.