Tilbehør - RFID, polet, chaufførkontrol, beeper, startspærre, temperatur sensor, brændstof sensor

Kontakt venligst vores salgsafdeling, hvis du er interesseret i disse produkter/muligheder.

RFID læser (chauffør login med kort)

En RFID læser, scanner/aflæser personale kortet, når du ønsker at starte bilen.
Dermed kan kortet anvendes til at dokumentere hvem der kører i bilen.

Ønsker du at anvende vores RFID læser skal der forinden foretages en validerings-test af dine kort, for at tilsikre, at vi aflæser kortets nummer på samme måde som I selv gør.

Vi ser ofte at adgangssystemer aflæser 32-bits kortnumre som værende 24 bit. Med andre ord: Nogle systemer aflæser kun en del af kortets nummer, mens vores RFID læser læser hele kortnummeret.

Når du sætter tænding på, lyser en rød lysdiode for at vise at kortet skal scannes. Læseren kan i de fleste biler gemmes væk bag, så den ikke sidder synligt fremme. I sådanne tilfælde angiver et klistermærke, hvor du skal holde kortet når det skal scannes.

Læseren findes i forskellige frekvens varianter: 13,56 MHz (mifare) eller 125 KHz (EM)

RFID læseren kan anvendes på disse trackere: FM-Eco4Light, FM-1100

RFID læseren kan udbygges med en beeper, startspærre og chaufførkontrol.

Polet læser (chauffør login med polet/nøgle)

Login kan også ske vha en såkaldt dallas nøgle, (også kaldet en polet).

RFID læseren kan anvendes på disse trackere: FM-Eco4Light, FM-1100.

Chaufførkontrol (også kaldet white list)

Dette er en ekstra udbygning, som giver optimal beskyttelse mod anvendelse af login med ukendte kort/poletter.

RFID/polet læseren nævnt ovenfor, læser alle former for kort/polet med samme frekvens, og sender blot nummeret videre til vores server. På serveren omsættes nummeret til et chaufførnavn.

Nogle kunder har oplevet at deres chauffører anvender andre kort end de tiltænkte. F.eks. kan rejsekortet, dankortet og tivoli kortet ofte anvendes på en 13. 56 MHz læser.

Hvis et ukendt kort anvendes, kan der ikke sættes chauffør på og chaufføren kan således overskride regler omkring parkering, hastighed og hensynsløs kørsel, uden at han kan spores.

Ecofleet har udviklet en metode, således man kan overføre chaufførernes kendte kort fra Ecofleet systemet, til bilens tracker, og ved scanning af kortet i bilen, kan trackeren foretage en lokal accept af kortets nummer før beeper/startspærre slås fra.

Dette blokerer for anvendelsen af ukendte kort.

Beeper / hyler

Installationen kan udbygges med en beeper/hyler, som henleder ekstra opmærksomhed på at at kort/polet skal scannes.

Beeperen kan anvendes på disse trackere: FM-Eco4Light, FM-1100.

Startspærre relæ

Installationen kan udbygges med en startspærre anordning, således bilen kun kan startes hvis kort/polet scannes. Hvis kort/polet ikke scannes, og der ikke er monteret startspærre, kan man starte bilen uden at scanne kort/polet, men er der monteret en beeper/hyler, vil denne så afgive sin lyd på hele køreturen.

Startspærre kan anvendes på disse trackere: FM-Eco4Light, FM-1100.

Privat-tur kontakt / Alarm kontakt

Bruges til at fortælle systemet at den på gældende tur er en privat tur.

Kontakten kan indstalleres således den lyset rødt når det er en privat-tur, eller således den lyser rødt når det er en forretningstur.

Kontakten kan også anvendes som en alarm kontakt, som bevirker at der sendes en email eller en sms, når kontakten lyser rødt

Temperatur føler

Ecofleet kan tilbyde en tempereatur-sensor. Den kan anvendes med de fleste tracker som har en 1-wire funktion. F.eks. FM-eco4Light.

Tank føler

Ecofleet kan tilbyde en sensor som monteres i brændstoftanken, for overvågning af tyveri af brændstof.

Det er en type overvågning, som anvendes mest i østeuropa. Vi er således ikke lagerførende i denne sensor.