Personer - sådan opretter du en person

Oprettelse og vedligeholdelse af personer i systemet (email, kortnumre, etc), uanset om de er chauffører eller kontor personale, varetages af kunden i hans Ecofleet konto.

1. log ind på profilen.

2. Klik på indstillinger til højre i top menuen:
  3. Klik på personer i undermenuen:

4. Klik på ny person i øverste venstre hjørne af undermenuen:

5. Udfyld:

email altid en god ide, men kun nødvendig hvis brugere skal være logget ind
    Fornavn
    Efternavn
    Person ID F.eks. initialer
    Telefonnummer
    Afdeling vaælg mellem oprettede afdelinger
    Ekstern id F.eks. initialer
    ER BRUGER Afkryds, hvis vedkommende skal kunne logge ind
    Password Påkrævet, hvis vedkommende skal kunne logge ind
    Generer nyt password Generer et sikkert password, når du klikker GEM sendes password automatisk til emailen.
    ER CHAUFFØR Afkryds, hvis vedkommende er chauffør
    ID nøgle Her indtastes vedkommendes login/kort/polet nummer
    HAR KOMPETENCER Afkryds hvis du ønsker at tilføje kompetencer
    ROLLER Afkryds vedkommende rolle
    KØRETØJER Vælg hvilke køretøjer vedkommende skal kunne se når der logges ind
      PS: Hvis denne person, skal være chauffør på et køretøj, så skal dette angives under Indstillinger / køretøjer.
    Gem

email